Despre mine

Nascut la Constanta pe 21 martie 1964, domiciliat în Bucuresti. Absolvent al Liceului de matematica-fizica ”Ovidius” din Constanta.

1990 – Absolvent  al Facultatii de Fizica de la Universitatea din Bucuresti, specialitatea Fizica Nucleara,  diploma în Cosmologie Cuantica.

1989 – Participant activ la Revolutia Româna (fara certificat de revolutionar). Membru fondator al Ligii Stundentilor din România.

1989 -1990 Fondator si primul director  general al primului post de radio liber si independent, din Europa Centrala si  de Est, UNI-FUN Radio.

1992 – 2009 Fondator si proprietar a 32 de firme, 14 in tara si 18 in strainatate, ce au constituit CONCEPT Holding.

Presedinte al CONCEPT Holding, grup de firme ce a depasit 100 milioane dolari anual ca cifra de afaceri inca din 1995, cu o prezenta activa in 23 de tari de pe cinci continente. CONCEPT Ltd. , una dintre societatile la care este director general, singura societate romanesca 100% privata care a supravietuit in domeniul petrochimiei in cei aproape 20 de ani .

Creator al Grupului Independent pentru Control Legislativ si al Grupului Independent pentru Negociere Sociala, organizatii neguvernamentale.

Membru fondator al noii Camere de Comert si Industrie a Romaniei.

Membru fondator al Consiliului Economic Romano-American.

Membru in conducerea Consiliului Economic Romano-Turc si al altor 20 de consilii si organizatii economice interne si internationale in domeniul economic si politic pentru aproximativ 15 ani.

Singurul roman membru al elitei mondiale  – World Economic Forum din Elvetia.
Considerat Global Leader for Tomorrow (Lider al Lumii de Maine) de catre participantii si membrii World Economic Forum, inca din 1994.

Singurul membru din Romania al  European Petrochemical Association (Asociatia Europeana a Petrochimiei) din Bruxelles.

Singurul membru din Romania al  Institute of Petroleum (Institutul Petrolului) – Londra.

Singurul roman inclus dupa Revolutie in Who’s Who in World Petrochemicals and Plastics (cine sunt cei mai puternici oameni din lume in domeniul petrochimicelor si plasticelor) inca din 1992.

Participant activ la peste 100 de conferinte internationale de nivel inalt, cu profil politic, economic si strategic.

2000 – Singurul candidat independent real la Presedintia Romaniei.

2004 – Fondator si Presedinte al Partidului Demnitatii Nationale.

Incepand cu 2005 s-a retras in mare masura din activitate, pastrand doar structurile comerciale, de consultanta si politice din strainatate.