Archive for noiembrie, 2009

Mesaj 22.11.2009

Duminică, noiembrie 29th, 2009

20522.11.2009

 

Am primit mii si mii de mesaje de la romanii de pretutindeni.

Suntem nu numai onorati dar si bucurosi sa constatam ca in ciuda cenzurii aproape totale, cu toate ca am avut doar o saptamana de campanie media, mesajul nostru a ajuns la inimile dumneavoastra.

Suntem multi, suntem foarte multi cei ce ne-am saturat sa fim tratati ca slugi in tara noastra si care suntem mandri de istoria si eroii neamului romanesc.

Am facut tot posibilul sa raspundem la toate mesajele primite dar din pacate inca nu am reusit.

Va promitem insa nu numai ca vom continua sa raspundem la mesajele dumneavoastra, dar mai mult, vom incerca sa gasim solutii si pentru a va pune in legatura unii cu ceilalti pentru a va putea cunoaste mai bine, intelege si ajuta reciproc oriunde ati fi.

Oricum, indiferent de ce se va intampla, o sa creez si o sa finantez si Fundatia Impotriva Defaimarii Romanilor pentru a reactiona rapid impotriva oricaror discriminari asupra fratilor nostri si pentru a impune respectul la care avem dreptul.

Sunt mandru ca acum stiu ca sunteti foarte multi cei ce v-ati ridicat capul din pamant si afirmati cu tarie si demnitate

” SUNT ROMAN SI NU SUNT DE VANZARE ! “

Important acum a mai ramas doar sa intelegeti si sa va asumati si partea cu

” NU UITAM SI NU IERTAM ! “

cand este vorba de natiunea romana si de neamul nostru stramosesc.

Nu conteaza ce se intampla cu mine, eu doar imi fac datoria, conteaza insa ce se intampla cu voi si cu viitorul copiilor nostri.

Va puteti imagina PARADISUL?

Vineri, noiembrie 6th, 2009

205Chiar, va mai puteti imagina Paradisul, traind in Romania partidelor?

Si nu, nu vorbesc nici de tupeul lui Basescu cu “Sa traiti bine ( poate-n Paradis ca aici nu mai aveti loc de noi)”, nici de Paradisul clasei muncitoare marca Ceausescu si nici macar de Paradisul pe care l-ar aduce un parlament de 300 sau de 5 tovarasi.

Aha, deci deja daca vedeti ca vorbesc serios nu prea mai intelegeti nimic… cum  sa crezi ca poti sa ai Paradis in Romania cand nici nu mai ai timp sa numeri problemele dar sa le mai si rezolvi?!
Si totusi… chiar vorbesc serios!

Aveti doar putina rabdare si putina incredere in mine sa pot sa va explic cum vom face din Romania Paradisul care va fi dorit de toti dar va fi doar al nostru. Si mai ales aveti incredere ca mai sunt inca foarte multi cei care inteleg ce se intampla si nu mai vor sa fie partasi la jaful national al “jmeckerilor” zambitori de la televizor.